Раннє втручання в системі спеціальної та інклюзивної освіти: силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, ІІ семестр, спеціальність 016 Спеціальна освіта - Синиця, Аліна Олександрівна (БДПУ, 2024)
Метою викладання навчальної дисципліни «Раннє втручання в системі спеціальної та інклюзивної освіти» є формування у здобувачів вищої освіти першого рівня глибокого розуміння теоретико-методичних основ організації та надання послуги раннє втручання в системі спеціальної освіти, а також озброєння їх ефективними методами та прийомами роботи з дітьми раннього віку з особливими освітніми потребами враховуючи вікові та типологічні відмінності, та їх батьками.