Шляхи подолання освітніх втрат учнів основної школи з фізики за допомогою навчальної платформи Moodle - Болбат, Владислав (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
Мета дослідження: теоретичний аналіз сутності і передумов виникнення освітніх втрат учнів основної школи з фізики за сучасних освітніх умов та розробка методичних підходів їх подолання за допомогою навчальної платформи Moodle.
Keywords: освітній процес з фізики; основна школа; подолання освітніх втрат; платформа Moodle