Самостійна робота з психології : методичні рекомендації для здобувачів першого рівня вищої освіти - Черезова, Ірина Олександрівна (Бердянськ : БДПУ, 2021)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, які вивчають освітній компонент «Психологія» як обов’язковий відповідно до освітньо-професійних програм. Рекомендації містять загальні положення щодо організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти, характеристику основних форм самостійної роботи з психології та засобів її виконання, зміст самостійної роботи з психології, питання та завдання для самоконтролю, перелік рекомендованих джерел інформації, додатки. Для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.