Слово про вченого: Антощак Марина Миколаївна (до 50-річчя з дня народження) - (:unkn) unknown (Бердянський державний педагогічний університет, 2016)
У брошурі подано нариси життя і діяльності кандидата історичних наук, доцента кафедри філософії та всесвітньої історії соціально-гуманітарного факультету Бердянського державного педагогічного університету Антощак Марини Миколаївни.
Keywords: слово про вченого; видання до ювілею; Антощак Марина; ГЕФ