Ботаніка : силабус навчальної дисципліни 2025-2026 навчальний рік (1 курс) ОП Середня освіта (Біологія та здоров’я людини. Фізичне відновлення)» - Пшенична, Наталя Сергіївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2026)
Мета курсу: ознайомити здобувачів освіти з особливостями морфологічної та анатомічної будови рослинного організму, основами систематики рослин.
Keywords: ботаніка; морфологія рослин; анатомія рослин; систематика рослин