Силабус освітнього компоненту «Теорія музики і сольфеджіо» 2023-2024 навчальний рік - Бурназова, Віра Володимирівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
Мета та предмет курсу: організація професійного музичного слуху і розвиток у студентів звуковисотних, метроритмічних, структурних слухових уявлень, музичної пам'яті і аналітичного мислення, необхідних для професійного сприйняття музики та активному використанню в художньо-мистецькій і музично-педагогічній практиці.
Keywords: сольфеджування; інтервали; акорди; ритмічні диктанти; групування; лади; форми