Механізм формування ланцюгових та кристалографічно орієнтованих пор на поверхні n-InP - Бондаренко, Вікторія (БДПУ, 2023)
Кваліфікаційна робота висвітлює теоретичні основи і практичні результати синтезу поруватих шарів на поверхні монокристалічного фосфіду індію та встановлення механізму формування ланцюгових і кристалографічних пор.
Keywords: напівпровідники; пори на поверхні; морфологія; електрохімічне травлення; фосфід індію