Основи патопсихології : силабус навчальної дисципліни на 2023-2024 навчальний рік - Горецька, Олена Віталіївна (БДПУ, 2024)
Мета та предмет курсу: ознайомлення студентів з основними видами порушень психічного та особистісного розвитку людини, методичним апаратом патопсихологічного дослідження, шляхами психологічної допомоги людям, які мають психічні порушення.
Keywords: патопсихологія; психічні порушення; патологія; норма; психічне здоров’я; психологічна допомога