Міжнародний менеджмент : силабус навчальної дисципліни на 2023-2024 н.р. (ОПП "Менеджмент") - Леміш, Катерина Михайлівна (БДПУ, 2023)
Силабус з дисципліни «Міжнародний менеджмент» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент освітньо-професійної програми «Менеджмент»
Keywords: міжнародний менеджмент, міжнародний бізнес, міжнародні корпорації, інтернаціоналізація, транснаціональні корпорації, інтеграція, глобалізація