Використання ігрових технологій в процесі навчання математики - Денисенко, Світлана (Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини, 2024)
Використання ігрових технологій в процесі навчання математики обумовлена тим, що перед освітніми закладами в Україні стоять відповідальні та вагомі завдання підвищення ефективності освіти, підготовки сучасних високоосвічених та творчих особистостей, готових до постійного розвитку, зростання, самовдосконалення, саморегуляції, самоосвіти та виховання відчуття постійної потреби освіти протягом життя з урахуванням світового та європейського досвіду.
Keywords: Використання ігрових технологій; навчання математики