Практикум з обраного виду спорту : силабус навчальної дисципліни за освітньою програмою "Фізична культура і спорт " на 2025-2026 н.р. (2курс) - Некрасов, Григорій Григорович (БДПУ, 2026)
Мета та предмет курсу: формування у студентів теоретичні основи методики побудови секційних занять з обраного виду спорту, а також навчити їх практично реалізовувати їх основні положення в містах майбутньої професійної діяльності.
Keywords: практикум; тренувальний процес; фізична підготовка; техніка; витривалість; координація