Сенсорна інтеграція в корекційній роботі з дітьми з особливими освітніми потребами : силабус освітньої компоненти на 2025-2026 навчальний рік для ОПП "Спеціальна освіта", рівень вищої освіти другий (магістерський) - Лопатіна, Ганна Олександрівна (Запоріжжя : БДПУ, 2025)
Метою викладання ОК є формування системи теоретичних знань, набуття практичних вмінь, навичок та методичних аспектів застосування сенсорної інтеграції в корекційній роботі з дітьми з особливими освітніми потребами. Предметом ОК є вивчення основних принципів, методів та технік сенсорної інтеграції, їх роль та значущість у корекційному навчанні та реабілітації дітей з особливими освітніми потребами, а також методики впровадження цих підходів у педагогічний процес.
Keywords: дитина; порушення мовлення; сенсорна інтеграція; корекція