Сучасний стан підготовки майбутніх учителів фізичної культури до впровадження технологій дистанційного навчання - Буділов, Кирило Андрійович; Самсутіна, Наталя Михайлівна (БДПУ, 2024)
В публікації визначено сучасний стан підготовки майбутніх учителів фізичної культури до впровадження технологій дистанційного навчання.
Keywords: дистанційні технології навчання; майбутні учителі фізичної культури