Соціальна робота в громаді : робоча програма - Захарова, Наталя Миколаївна (БДПУ, 2023)
Робоча програма "Соціальна робота в громаді" для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота освітньо-професійної програми "Соціальна педагогіка". Мета викладання навчальної дисципліни «Соціальна робота в громаді» є: пошук нових підходів, напрямів та інноваційних технологій у вирішенні соціальних проблем різних груп населення; створення громадських організацій, планування діяльності соціальних служб, спрямованих на вирішення конкретних соціальних проблем територіальної громади, реалізацію громадських ініціатив та соціальних проектів на локальному рівні.
Social work in the community : work program
The work program "Social work in the community" for applicants of the second (master's) level of higher education specialty 231 Social work of the educational and professional program "Social pedagogy."
Keywords: громада; соціальна робота в громаді; соціальні послуги за місцем проживання; community; community social work; community based social services