Ще раз про господарські споруди приміських садиб Ольвії Понтійської - Папанова, Валентина Анатоліївна (Миколаївський обласний краєзнавчий музей, 2023)
В статті розглянуто господарські споруди приміських садиб Ольвії Понтійської.
Keywords: Садиба; господарське приміщення; господарські споруди; ольвійська хора