Корпоративна ідентичність – запорука успішності академічного бренду - Тільчарова, Ксенія Олегівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2016)
В постіндустріальному суспільстві успіх будь-якої комерційної або некомерційної установи залежить, по-перше, від якості пропонованих товарів та послуг, а, по-друге, від назви чи бренду організації. Це стосується й брендів академічної спільноти.
Keywords: корпоративна культура; ідентичність; бренд; імідж