Технології соціальної адвокації : силабус освітньої компоненти на 2025–2026 н. р. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота ОПП "Соціальна робота та соціальна педагогіка" - Попова, Анастасія Сергіївна (БДПУ, 2025)
Технології соціальної адвокації : силабус освітньої компоненти на 2025–2026 н. р. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота ОПП "Соціальна робота та соціальна педагогіка". Мета курсу: сприяти розвитку професійної компетентності майбутніх соціальних працівників, засвоєнню теоретичних знань з технологій соціальної адвокації, практичних умінь розробляти соціальні адвокаційні кампанії.
Keywords: соціальна робота; представництво інтересів; соціальна адвокація; адвокація; лобіювання