Основи наукових досліджень : силабус навчальної дисципліни на 2023–2024 навчальний рік - Богданова, Марина Миколаївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
Мета курсу полягає у вивченні найактуальніших принципів наукової творчості та надання студентам уявлення про специфіку науково-дослідної діяльності, загальної методології наукової творчості, що має реалізовуватися протягом їхнього навчання під час написання тез, статей, курсових та бакалаврських робіт.
Keywords: Методи дослідження; академічна доброчесність; академічне письмо