Інклюзивна освіта : силабус освітньої компоненти на 2025–2026 н. р. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота ОПП "Соціальна робота та соціальна педагогіка" - Гуренко, Ольга Іванівна (БДПУ, 2025)
Інклюзивна освіта : силабус освітньої компоненти на 2025–2026 н. р. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота ОПП "Соціальна робота та соціальна педагогіка". Мета курсу: розкрити теоретико-методологічні, нормативно-правові та організаційно-методичні засади інклюзивної освіти; сформувати у майбутніх фахівців соціальної сфери готовність до здійснення професійної діяльності в інклюзивному освітньому просторі.
Keywords: порушення психофізичного розвитку; інтеграція; інклюзивне навчання; інклюзивний освітній простір; особливі освітні потреби