Зовнішньоекономічна діяльність : силабус 2023-2024 н.р. (ОПП "Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу") - Леміш, Катерина Михайлівна (БДПУ, 2023)
Силабус з дисципліни «Зовнішньоекономічна діяльність» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент освітньо-професійної програми «Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу». Метою викладання курсу «Зовнішньоекономічна діяльність» є формування у здобувачів вищої освіти системи теоретичних знань та набуття практичних навичок у сфері зовнішньоекономічної діяльності. Предметом курсу є теоретичні та практичні аспекти зовнішньоекономічної діяльності країни та підприємств.
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність, зовнішні ринки, зовнішньоторговельні операції, зовнішньоторговельний контракт