Родові взаємозв’язки концептів “парадигма” та “дослідницький підхід” - Старокожко, Ольга Миколаївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2016)
У статті подаються визначення понять “парадигма” та “дослідницький підхід” у психолого-педагогічній літературі, а також розглядаються родові взаємозв’язки цих концептів. Визначено основні наукові підходи.
Keywords: дослідницький підхід; методологічний підхід; парадигма; філософсько-освітня парадигма