Інклюзивна освіта : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 н. р. для студентів спеціальності А 4.13 Музичне мистецтво (2 курс) - Чемоніна, Лада В'ячеславівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2026)
Метою викладання навчальної дисципліни «Інклюзивна освіта» є формування систематизованих наукових уявлень про сутність, основні завдання, напрями соціально-педагогічної роботи з дітьми, які мають особливі потреби.
Keywords: ІРЦ; інклюзія; інклюзивний освітній простір; універсальний дизайн; діти з особливими освітніми потребами; асистент учителя; ачичтент дитини