Науково доказова практична діяльність у фізичній терапії та ерготерапії : силабус навчальної дисципліни освітньої програми «Фізична терапія, ерготерапія у травматології та ортопедії» на 2023-2024 н. р. (4 курс) - Хатунцева, Світлана Миколаївна (My University, 2023)
Мета курсу: розкрити основні положення методології наукового дослідження, теоретичні засади експериметально-дослідницької діяльності в галузі, підготувати до виконання самостійного наукового дослідження. Предметом навчальної дисципліни є сучасні технології наукових досліджень у сукупності їх методологічних засад та системи методів.
Keywords: науково доказова практична діяльність; фізична терапія; ерготерапія; академічна доброчесність