Соціальна робота з людьми похилого віку в умовах територіальної громади - Шепель, Надія (БДПУ, 2023)
У кваліфікаційній роботі охарактеризовано людей похилого віку як клієнтів соціальної роботи; визначено зміст та напрями соціальної роботи з людьми похилого віку в умовах територіального центру надання соціальних послуг; проаналізовано організацію соціальної роботи з людьми похилого віку в умовах Центру надання соціальних послуг "Турбота"; розроблено модель соціальної роботи з людьми похилого віку з догляду вдома та паліативного догляду.
Social work with the elderly in a territorial community
The qualification work describes the elderly as clients of social work; the content and directions of social work with the elderly in the conditions of the territorial center for the provision of social services are determined; the organization of social work with the elderly in the conditions of the Center for the Provision of Social Services "Care" was analyzed; a model of social work with the elderly in home care and palliative care has been developed.
Keywords: люди похилого віку; соціальна робота з людьми похилого віку; територіальний центр соціального обслуговування населення; модель соціальної роботи; elderly people; social work with elderly people; territorial center of social service of the population; model of social work