Цифровий потенціал: створення психологічних тестів у цифрову епоху - Алєксєєва, Ганна Миколаївна; Горбатюк, Лариса Василівна; Альошин, Вадим (Aarhus, Denmark: Scholarly Publisher ICSSH, 2024)
Актуальність дослідження демонструється на прикладі проблем булінгу та ініціації, які залишаються актуальними й у сучасному глобалізованому світі. Педагоги досі зіткнулися з викликом вирішення цих питань та допомоги учням у реалізації їх потенціалу. Однак існуючі вказівки щодо протидії булінгу та подолання кризових ситуацій недостатньо чіткі й ефективні. У зв'язку з цим, виникає важлива необхідність у створенні спеціальних тестів з використанням цифрових технологій