Кривавий водевіль на палубі: формула історичного детективу в романі Ірен Роздобудько “Подвійна гра в чотири руки” - Філоненко, Софія Олегівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2015)
У статті розглядається новий роман сучасної української письменниці Ірен Роздобудько “Подвійна гра в чотири руки”. Проаналізовано жанровий різновид історичного детективу, елементи стилю ретро, кінематографічність та театральність твору (вплив водевілю).
Keywords: масова література; історичний детектив; кінематографічність; водевіль