Фандрайзинг в соціальній роботі : силабус - Петровська, Катерина Володимирівна (БДПУ, 2023)
Силабус "Фандрайзинг в соціальній роботі" для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота освітньої програми "Соціальна робота та практична психологія".
Fundraising in social work: syllabus
Syllabus "Fundraising in social work" for applicants of the first (bachelor) level of higher education specialty 231 Social work of the educational program "Social work and practical psychology."
Keywords: проєкти; програми; ресурси; меценати; фінанси; projects; programs; resources; patrons; finances