Англійська мова: силабус навчальної дисципліни за освітньою програмою «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, друга – німецька)» на 2024-2025 н.р. (2 курс) - Шиманович, Ірина Вікторівна (БДПУ, 2024)
Метою курсу є формування, розвиток та удосконалення мовленнєвих навичок (аудіювання, читання, письмо, говоріння) до рівня незалежного користувача, що має забезпечити уміння ефективно і гнучко використовувати англійську мову в різноманітних ситуаціях соціального, академічного та професійного спілкування.
Keywords: англійська мова; аудіювання; читання; письмо; говоріння