Інвестування : силабус навчальної дисципліни на 2023-2024 н. р. ОП Фінанси, банківська справа та страхування - Сидорченко, Тетяна Федорівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
Метою навчальної дисципліни «Інвестування» є вивчення теоретико-методологічних і практичних питань прийняття інвестиційних рішень. Предметом навчальної дисципліни є процес прийняття економічно обґрунтованих інвестиційних рішень.
Keywords: Інвестиції, ТЕО проекту, інвестиційна привабливість, дисконтування, інвестиційна діяльність