Основи наукових досліджень та академічного письма : силабус навчальної дисципліни за освітньою програмою "Фінанси, банківська справа, страхування" на 2025-2026 н. р. (1 курс) - Дудукалова, Олександра Сергіївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2026)
Мета та предмет курсу: є формування знань про зміст, характер, організацію й методику науково-дослідницької діяльності та особливості академічного письма; вивчення цінностей академічної доброчесності та видів відповідальності за її порушення.
Keywords: академічне письмо; академічна грамотність; академічна доброчесність; академічна культура; авторське право; творча діяльність; плагіат; тези; структура тексту