Соціально-педагогічні умови формування здорового способу життя в закладі дошкільної освіти - Яшин, Роман (БДПУ, 2024)
У кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретичні підходи до проблеми здорового способу життя; окреслено специфіку його формування у дітей старшого дошкільного віку; досліджено рівень сформованості основ здорового способу життя у старших дошкільників; обгрунтовано та визначено соціально-педагогічні умови, що забезпечують ефективне формування основ здорового способу життя у дітей старшого дошкільного віку.
Keywords: здоровий спосіб життя; діти старшого дошкільного віку