Історія України : силабус навчальної дисципліни за 2025-2026 навчальний рік для ОП «Початкова освіта» для 1 курс бакалаврського рівня - Золотар, Людмила Миколаївна (БДПУ, 2025)
Сформувати у майбутніх педагогів цілісну систему знань про генезис української державності, культуру та боротьбу за незалежність, а також розвинути навички інтерпретації історичних подій для їх подальшої трансляції дітям молодшого шкільного віку.
Keywords: історичне джерело; історична подія; цивілізація; культура; державність