Набутки української лінгводидактики вищої школи в навчанні стилістики - Попович, А. С. (Бердянський державний педагогічний університет, 2017)
У статті проаналізовано стан досліджень із методики навчання стилістики української мови у вищій школі. Визначено, що лінгводидактичне підґрунтя вивчення дисципліни закладено в працях Є. Дмитровського, М. Пентилюк, І. Олійника, Л. Рожило. Увагу акцентовано на дисертаційних дослідженнях, публікаціях у фахових виданнях, навчальних і навчально-методичних посібниках, методичних рекомендаціях і допоміжних видах видань.
Keywords: українська лінгводидактика; стилістика української мови; методика викладання; вища школа