Англійська мова для сторітелінгу : силабус освітньої програми «Середня освіта (Англійська мова та література)» на 2024-2025 н.р. - Салюк, Богдана Анатоліївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
Метою курсу “Англійська мова для сторітелінгу” є розвиток навичок ефективного сторітелінгу англійською мовою, з акцентом на використання різних стилів та технік для створення переконливих та захоплюючих історій. Приділяється увага практиці англійської мови, її використанню в усній та письмовій комунікації через створення історій для різних аудиторій. Також сторітелінг розглядається як педагогічний метод у навчанні англійської мови.
Keywords: англійська мова; сторітелінг; історії; оповідь