Слово про вченого: Баханов Костянтин Олексійович (до 60-річчя з дня народження) - (:unkn) unknown (БДПУ, 2020)
У брошурі подано нариси життя й діяльності доктора педагогічних наук, професора кафедри правознавства гуманітарноекономічного факультету Бердянського державного педагогічного університету Баханова Костянтина Олексійовича.
Keywords: слово про вченого; біографія; видання до ювілею; ГЕФ