Функційно-семантична дистрибуція формантів на позначення осіб у композитно-суфіксальній деривації української мови - Ліпич, Вікторія Миколаївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2022)
Поєднання в одному словотвірному акті одночасно суфіксації та основоскладання є дієвим способом утворення іменників на позначення осіб у сучасній українській мові.
Keywords: іменники; композитно-суфіксальні; українська мова; деривати; морфологічні; композити; словотворення; суфікси; афікси; формант