Вступ до фаху : силабус навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності "014 Середня освіта (фізика)" на 2023-2024 н. р. - Бондаренко, Вікторія Володимирівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
Силабус навчальної дисципліни “Вступ до фаху”містить необхідні компоненти нормативних освітніх документів подібного типу: мету, предмет, зміст, структуру та обсяг дисципліни, методи навчання, перелік компетентностей і програмних результатів навчання здобувачів, систему оцінювання їх навчальних досягнень, рекомендовану літературу.
Keywords: педагогічна професія, вища освіта, освітній процес, професійна компетентність педагога, самоосвіта, саморозвиток, самовиховання