Дизайн здорової людини : силабус навчальної дисципліни за освітньою програмою «017 Фітнес та рекреація» на 2023-2024 н.р. (бакалавр) - Примак, Євгенія Геннадіївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
Мета курсу: оволодіти теоретичними та практичними основами збереження та зміцнення здоров’я людини, оволодіти методами роботи та прийомами визначення рівня фізичного, соціального та психічного здоров’я за допомогою сучасних здоров’язберігаючих технологій, зберегти працездатність та самовплив на організм, сформувати свідоме ставлення до свого власного здоров’я та вести здоровий спосіб життя.
Keywords: дизайн здорової людини; внутрішня картина здоров’я; здоровий спосіб життя; сенс життя; особистість; психологічна стійкість; психічні стани; стрес