Організація роботи з різними соціальними групами : силабус на 2024-2025 н. р. (ОПП "Соціальна педагогіка") - Тургенєва, Анастасія Олександрівна (БДПУ, 2024)
Мета курсу: сприяння розвитку професійної компетентності майбутніх фахівців з соціальної роботи, формуванню високого рівня готовності до здійснення соціальної роботи з різними категоріями клієнтів. Предмет курсу: теоретичні та практичні аспекти соціальної роботи з різними категоріями населення.
Keywords: соціальна послуга; соціальна робота; складні життєві обставини; соціальна допомога; клієнти