Сучасні технології навчання природничої, громадянської та історичної освітніх галузей в початковій школі : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 н. р., рівень вищої освіти магістр - Нестеренко, Марина Миколаївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Мета та предмет курсу: поглиблення в здобувачів вищої освіти теоретичних знань і практичних навичок, необхідних для ефективного впровадження сучасних технологій у освітній процес початкової школи на уроках інтегрованого курсу «Я досліджую світ».
Keywords: природнича; громадянська та історична освітні галузі початкової школи; сучасні навчальні технології; інтегрований підхід