Соціальна робота у сфері паліативної допомоги : силабус на 2023-2024 н. р. (ОПП "Соціальна педагогіка") - Тургенєва, Анастасія Олександрівна (БДПУ, 2023)
Силабус з дисципліни "Соціальна робота у сфері паліативної допомоги" для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота освітньо-професійної програми "Соціальна педагогіка".
Keywords: паліативна допомога; соціальна послуга; соціальна робота; хоспісна допомога; мультидисциплінарна команда