Теорія і методика викладання народно-сценічного танцю : силабус навчальної дисципліни на 2023-2024 навчальний рік - Павленко, Руслан Валентинович (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
Курс є обов’язковим освітнім компонентом (навчальною дисципліною) циклу професійної підготовки здобувачів (студентів) І рівня вищої освіти (бакалавра), які навчаються за ОПП (освітньо-професійною програмою) «Хореографія». Метою викладання навчальної дисципліни «Теорія і методика викладання народно-сценічного танцю» є надання майбутньому фахівцю базових знань, умінь та навичок з теорії і методики виконання народно-сценічного танцю та його викладання в закладах різного типу.
Keywords: танець; методика; викладання; народний (фольклорний) танець; народно-сценічний танець; український (фольклорний) народно-сценічний танець; виконавська майстерність