Використання дистанційних інтернет-сервісів у навчанні математики учнів старшої школи - Трощина, Валентина (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
Мета дослідження: дослідити методичні особливості використання дистанційних інтернет-сервісів у навчанні математики учнів старшої школи та розробити дидактичні матеріали, що сприятимуть покращенню якості навчання в умовах дистанційної освіти.
Keywords: навчання математики; старші класи; дистанційні умови; інтернет-сервіси