Метод групової дискусії як невід’ємна складова професійної підготовки майбутнього викладача вищої школи - Алєксєєва, Ганна Миколаївна (Запоріжжя : Запорізький національний університет, 2022)
Реформування сучасної освіти містить декілька кроків, зокрема це використання сучасних освітніх технологій, які спрямовані не тільки на формуванні здобувачами нових компетенцій, а й на особистісний розвиток здобувачів, а саме викладачів вищої школи. Аналіз наукової літератури свідчить, що останні інновації комунікацій (соціальні мережі, мобільні пристрої, цифрові технології тощо) змушують педагогів змінювати підходи до організації освітнього процесу. Для задоволення потреб сучасних здобувачів було створено нові можливостей в сфері підвищення їх ефективності підготовки. Одною із складових такої підготовки, на нашу думку, є вивчення особливостей та практичного досвіду впровадження технології групової дискусії.