Форми дистанційної роботи під час викладання курсу «Українська мова професійного спрямування» - Макарова, Тетяна Михайлівна (ДДУВС, 2018)
У статті обґрунтовується актуальність використання форм дистанційної роботи у процесі викладання курсу «Українська мова професійного спрямування», доводиться доцільність їх застосування під час розвитку мовно-комунікативних навичок.
Keywords: інтерактивні технології; інтерактивні методи; дистанційне навчання; кейс-метод; метод-проекту