Розвиток soft skills студентами спеціальності «підприємницька діяльність» - Фролова, Ольга Василівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2021)
В тексті, розглянуте питання формування професійних вмінь та «soft skills» у майбутніх підприємців шляхом організації навчальної діяльності з використанням технології змішаного навчання, суть якої полягає у змішуванні методів та форм організації навчальної діяльності на основі використання інформаційно-комунікаційних технологій, проєктного навчання, при організації колективної роботи над розробкою бізнес проєктів.
Keywords: студенти; soft skills; комунікативні навички; управлінські навички; ефективність; розвиток