Логопедична ритміка як засіб корекційно-розвиткової роботи з дітьми старшого дошкільного віку із заїканням - Синиця, Аліна Олександрівна; Ясинська, Ірина (MDPC Publishing, Munich, Germany., 2023)
У статті представлено особливості застосування логоритміки у корекціно-розвитковій роботі з дітьми старшого дошкільного віку із заїканням. Визначено основні етапи корекції заїкання дітей із заїкання. Окреслено основні умови корекційно-розвиткової роботи.
Speech therapy rhythms as a means of corrective and developmental work with older preschool children with stuttering