Кризове психологічне консультування : робоча програма на 2023–2024 н. р. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти - Старинська, Олена Віталіївна (БДПУ, 2023)
Робоча програма з дисципліни "Кризове психологічне консультування" для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота освітньо-професійної програми "Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація" на 2023-2024 н. р. Метою викладання освітньої компоненти “Кризове психологічне консультування” є сприяти розвитку професійної компетентності фахівців з поствоєнної соціально-психологічної реабілітації шляхом засвоєння теоретичних і практичних знань про психологічні кризи та їх вплив на людей, вивчення основних підходів та методів кризового консультування та розвиток навичок роботи з кризовими клієнтами, які постраждали від війни.
Keywords: криза; види криз; кризове консультування; кризова інтервенція; перебіг кризи