Особливості впровадження інтегрованого підходу при вивченні математики в початковій школі - Мухіна, Тетяна Євгеніївна; Патика, Вікторія (My University, 2024)
У тезах визначено особливості впровадження інтегрованого підходу при вивченні математики в початковій школі, аналізуючи його вплив на розвиток міжпредметної компетентності учнів, їхню мотивацію та здатність застосовувати математичні знання в різних контекстах.
Keywords: Державний стандарт початкової освіти; міжпредметна компетентність; інтегрований підхід; критичне мислення; Нова українська школа; освітня реформа