Перехідні процеси в енергосистемах : силабус навчальної дисципліни на 2024–2025 навчальний рік - Гуренко, Віталій Іванович (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
Мета та предмет курсу: практичне оволодіння здобувачами вищої освіти системою розрахунків струмів симетричних та всіх видів несиметричних коротких замикань, основними положеннями аналізу електромеханічних перехідних процесів; формування e студентів умінь і навичок застосування математичних методів в розрахунках стійкості паралельної роботи електростанцій та енергосистем.
Keywords: електроенергетична система; електромагнітні перехідні процеси; електромеханічні перехідні процеси; стійкість системи; схема заміщення